Positive

Livet, Resor, Träning / body positive / Permalink / 2
Ibland funderar jag (ja, jag tänker mycket) på om jag ens har gjort något bra i livet, har jag lyckats med något? Speciellt nu på vintern då största delen av dygnet är kolsvart... Mitt humör baserar sig tyvärr på vädret och denna vintern har jag varit ganska deppig och inte varit en så glad tjej.
Men idag kom jag fram till att jag har lyckats, iallafall med en STOR sak.
Just satt jag och kollade igenom gamla bilder från Thailand 2013 och jestas vad smal jag var. Min fett % kunde inte ha varit hög. Kollar ganska ofta på gamla bilder för att minnas hur långt jag kommit men nu förstår jag verkligen att jag har vunnit över mitt gamla jag. 20 kg tyngre är jag nu och minst tio gånger lyckligare!
Jag hatar inte min kropp längre, jag ÄLSKAR den. ❤️
Jag menar se på mina små armar och ben. För att inte lägga märke till mitt bleka miniansikte. (Missä pullaposket?!)
#1 - - Fanx:

du ha ju hjälpt mej i hundra olika situationer o vet att du ha lyckats me 10x fler grejer än de du ha hjälpt mej med. kato vaikkapa noita kuvia.... bra att höra att due lycklig o nästa vinter, då fan då blir de inge depp, bara stepp och pepp!!! elo ho vae...

Svar: Hahahahah jooo allt blir bättre då due häär💗
Rebecca Häggblom

#2 - - Anonym:

du e så dukti då du ha kämpat dig ur detdär 'gamla tänkesättet' och att due nöjd med dig själv!! i slutet handlar det ju om hurudana vi e på insidan! you go girl!

Svar: Taack! Ja de är så sant ❤️
Rebecca Häggblom

Till top